Ultima cursa

Ieri am parcat pentru ultima oară camionul pe anul acesta. Ultima descarcare, încărcare, ultimele telefoane de la birou și drumul spre casă ce dădea impresia că s-a lungit pentru că ultimele sute de kilometri parcă nu se mai terminau.

Ajuns la firmă, mi-am strâns cam tot ce aveam în cabină, de la lenjerii până la schimburi și tot ce aveam aruncat pe patul de sus, am șters praful, am tras perdeluțele, la revedere, ne regăsim pe 8 Ianuarie.

În depozit ne aștepta șeful, c-o masă plină de vin, bere și cozonac. Coșul de Crăciun ni-l dăduse săptămâna trecută după curs iar seara am fost cu toții la un restaurant, toți colegii împreună alături de soții, copiii, prieteni. Poate că cel mai emoționant moment al cinei a fost intrarea colegului nostru Nicu, aflat în concediu medical de prin august pentru o tumoare, toți l-am aplaudat și pentru că nu-l văzusem de ceva timp. Dar este bine, speră ca din februarie să se reîntoarcă la muncă, concediul medical și citostaticele au pus pe el câteva kilograme, pare nerăbdător să fie din nou pe stradă.

Ieri, după ce-am închinat un pahar de vin în cinstea noastră, șefu ne-a chemat pe rând în birou și ne-a înmânat și-un bonus, un plic cu 300 de euro, nu e mult dar gestul contează. Chiar nu mă așteptam ca anul ăsta să dea ceva, un gest frumos.

Pentru mine anul 2022 a fost un an plin, cu obiective împlinite și obiective ratate dar cel mai mult mă bucur că-s sănătos.

Poate cea mai mare a mea pe anul acesta a fost posibilă datorită vouă și anume strângerea de fonduri și drumul meu până la casele copiilor pentru a le aduce un zâmbet pe chipul lor.

În primăvara am avut șansa să filmez din nou pentru Iveco într-o locație ultra exotică și anume Băicoi, o experiență frumoasă, unică și pentru mine este o realizare că eu, un șofer de camion, apar într-un spot publicitar de la Iveco. Iar pe lângă Iveco, am colaborat cu Garmin, cu Qoobus ( bine, pe ăștia nu știu unde să îi pun, având în vedere că a fost o țeapă, dar sa fie în bafta lor)

Poate cel mai mare obiectiv ratat este proiectul meu la care lucrez de la începutul anului, Truckopedia. Am întâmpinat multe probleme pe decursul dezvoltării platformei ce ne-a întârziat enorm de mult dar suntem pe drumul cel bun, dacă totul este cum trebuie, la jumătatea lunii ianuarie intrăm în teste. Platforma în sine este gata la 90%. Mai am mici chestii de design de adăugat și butoane de funcționalitate.

Și cam atât despre mine, despre despre realizările mele și Gicu ( oricum nu scăpați de el nici în 2023).

Vă urez sărbători fericite, Crăciun fericit la toți colegii care reușiți să ajungeți acasă, să fiți împreună cu familia dar și colegilor ce își vor petrece Crăciunul în parcări sau muncind.

Crăciun fericit,

cu respect,

Cosmin Vicentiu.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole relevante

December 29, 2022

Am zis sa facem un sondaj, doar între noi, șoferii, fără marketing, fără promovări ,…

citeste articolul

December 29, 2022

Cu toții am auzit de Gicu, l-ați văzut lipit pe remorci, pe rezervoare, chiar și-n…

citeste articolul

December 29, 2022

Știi, uneori mă trezesc dimineața, trag perdeaua și văd parcarea aproape goală. Sunt singur, afară…

citeste articolul