Țigara electronică

Hai să vă spun povestea țigării electronice.
Sâmbăta ieșisem să mă plimb printr-un centru comercial cu gândul să-mi mai fac câteva cumpărături pentru camion și să casc gura pe rafturi.
Și cum mergeam fără un Dumnezău prin mall, mâinile în buzunar, ochii pierduți prin vitrinele magazinelor cu gândurile mele deodată îmi sare o duduie în față și începe să vorbească mult de mă și speriase de nu înțelegeam ce am făcut.
Ii știți pe ăia care stau pe mijlocul coridoarelor prin mall cu ceva oferte la orice și țipă după orice persoană care trece pe lângă ei? Eu de obicei când ii vad trec pe partea opusă și mă fac că vorbesc la telefon până trec de ei. Ei, din branșa asta era și doamna.
– Fumezi? mă întreabă ea.
– Da! răspund eu puțin reținut, gândindu-mă că o să-mi ceară o țigară.
– Vrei să probezi noile țigări electronice X ( marca este irelevanta) cu ‘șpe mii de fumuri, generație nouă,  tragi pe aici, iesă pe acolo, beculețe, LED-uri, etc?
Eu deja aveam in cap de ceva timp să-mi iau o țigară electronică pentru că mulți dintre prietenii mei le folosesc și le lăudau de zici că au descoperit elixirul tinereții doar că ăsta face fum.


Și-mi explică duduia cum funcționează, mecanismul, tipul de filtre, cumpăr filtre, cumpăr țigara electronică, completez un formular, mă înregistrez, total 65 de euro.
Azi mă hotărăsc să probez noul băjeac electronic cu fum. Deci, după primele utilizări, pentru un fumător olimpic cum sunt eu, aș avea nevoie de 3 baterii de rezervă să înțeleg și eu ceva din țigară.


Și în seara asta îmi scrie pe WhatsApp de la firma producătoare să le spun părerea mea despre prima mea experiență cu țigara electronică și le trimit poza din articol și următorul text: un produs extraordinar,  il recomand cu încredere, se asortează de minune cu sertarul în care-l voi lăsa. 
Nu mi-a mai răspuns, cred că nu le-a plăcut recenzia mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Articole relevante

February 18, 2022

Prin 2010 lucram la o firmă micuță (pot spune că eram cel mai bun șofer…

citeste articolul

January 20, 2022

Să incepem cu inceputul, probabil fiecare dintre noi a avut mereu cate o zi mai…

citeste articolul

January 17, 2022

Horoscopul șoferilor BerbecTe-ai gândit să lucrezi mai mult de acasă? Dacă da, astăzi vei avea…

citeste articolul