Știrile Prezon Tv

Nu știu voi, dar eu cred ca in viitor Andreea Esca va rămâne fără obiectul muncii din cauza șoferilor de camion. La ce naiba sa ma uit la știri când am grupurile de șoferi?
Te trezești dimineața, îți încălzești cafeluța și intri pe un grup de șoferi .
⭐️Știri interne⭐️
E dimineața , deci primele știri : “ Sa va moara la intrare care mi-ați furat motorina” sau “ sa vi se facă curul cum mi-ați făcut voi prelata”. Astea-s știrile cu infracțiuni. Bine, diferența este ca Esca începe cu Dragnea su furturi in parlament, noi incepem cu furturile de prin parcări. Apoi urmează partea aceia a știrilor emoționante , genul “România Te Iubesc” . Doar ca la noi se poate intitula “Volvo te iubesc”, urmat de-o postare “ Colegi , am rămas fără curent, cine poate sa doneze o găleata de curent, sa trimită un sms la numarul afișat.”
????Breaking News????
Unui șofer de camion i-au fost găsiți 35 de imigranți la Calais. Acesta a declarat: “ când am deschis usa vagonului, am văzut “negri” in fata ochilor”
⭐️Sport⭐️
Eheee, urmează postările cu sport. Raluca Arvart ar fi geloasa pe rubrica noastră . Iată unele dintre titluri : “ Waberer’s , campion olimpic la 100m dărâmat podețe “ , “ Iveco a câștigat derbiul cu DAF , învingându-i cu 22 de beculețe aprinse in bord” și nu in ultimul rând “Un șofer roman a devenit campion mondial la cutia cu mânere , acesta punând magnetul in 2,4 secunde, juriul format din ofițeri BAG oferindu-i prima nota de 10 din istoria concursului”
⭐️Vremea⭐️
Urmează vremea, Busule, I-ați concediu. Vrei sa știi vremea, intra pe un grup de șoferi. De azi dimineața dacă n-am văzut de-a poze cu vremea, ca aplicația mea meteo sa dezinstalat singura. Oricum e la moda întrebarea gen : Salut colegii, sunt in Spania și trebuie sa descarc la Pitești , cum e vremea in vama?
Apoi urmează “Omul care aduce cartea”. Bine, la noi pe grupuri s-ar putea numi “ Omul care aduce amenda” . Lasă ca e bine, așa învățam și noi o limba straina, ca de obicei se postează sa o traducă cineva.

One thought on “Știrile Prezon Tv

  1. Băi omule, sa-mi bag „magnetul la cutie” dacă nu ești nebun!
    Tăticule, tot respectul pentru munca depusă.
    Ai nu uita de revistă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *