Șoferii urăsc camioanele

Azi mi-am dat seama de-o chestie. Oricât de urât ar suna dar șoferii de camion urăsc camioanele. Și nu numai.


Așteptând să descarc, din plictiseală am întrat puțin pe grupurile de șoferi și citind diverse postări dar mai ales comentarii tind să cred că șoferii de camion urăsc meseria asta, urăsc camioanele, dispecerii, firmele unde lucrează, patronii, reg. 561 și tot ce ține de șoferie. Și să nu uităm de bani, nimeni în veci nu va fi mulțumit de salarizare.


Citind anumite comentarii, îți lasă impresia că cineva i-a luat cu forța de acasă, i-a proptit într-un camion și i-a fugărit pe comunitate.
Mi-am dat seama că în afară de ura și disprețul pentru meseria asta este și ura între colegi sau invidia. Poate și de aici dezbinarea sau lipsa de unitate între noi.
Uite, faceți voi experimentul ăsta, puneți un anunț de angajare cu nu știu, 3000 de euro pe lună. Veți vedea că primii care vă vor injura sunt cei care lucrează cu 2400 sau poate mai puțin. Este suficient să te uiți pe profilul lor și să vezi unde lucrează.
Într-un fel au dreptate bătrânii sau dinozaurii, cum le spunem noi celor cu vechime, înainte exista respect între ei, în ziua de azi nici vorbă de așa ceva, unii așteaptă să adormi să-ți fure butelia și sacul cu cartofi.
Urâm prea mult și prea multe.

PS: sunt pregătit de înjurături și sunt conștient că vor fi dar am mai spus-o, nu scriu pentru like-uri, scriu ce văd, scriu realitate pentru că ăsta este adevărul. Cel puțin eu așa văd lucrurile. Drumuri bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole relevante

September 2, 2022

Lipsa de șoferi afectează și țările est-europene, care sunt nevoite să îmbunătățească condițiile de plată…

citeste articolul

September 2, 2022

Cu toții le vedem zilnic prin depozite, porturi, fabrici, șantiere și chiar prinse de spatele…

citeste articolul

August 20, 2022

Roadpol a comunicat bilanțul ultimelor doua controale Truck&Bus efectuate în 19 țări europene, inclusiv România.…

citeste articolul