Și dacă tu ești șofer profesionist

“Și dacă tu” este un pamflet inspirat din imaginație sau nu, s ris cu scopul de a aduce un zâmbet. Să-i dăm drumul la treabă.

Și dacă tu ai ajuns târziu la descărcare și ca scuză ai folosit-o pe aia cu ,”șef a fost ştau” dar tu ai dormit ca valiza in gară la Vipiteno și-n loc de-un 45′ ai băgat 4 ore de somn, ești de-al nostru.
Și dacă tu ești oprit de BAG și incerci să le explici la agenți că abia ai pornit și colegul care a condus pana atunci a rămas în benzinărie, iar ei când te întreabă numele colegului, te incrunți puțin ca și cum ai incerca să-ți aduci aminte dar defapt tu nu mai știi care dintre cele 5 carduri l-ai folosit, bine ai venit în club, ești de-al nostru…


Și dacă tu, după ce-ai fost amendat pentru 20 de abateri in ultimele trei zile și te întreabă șeful de ce ai luat amendă iar tu începi să dai vina pe tot ce-ți aduci aminte, de la antele 5G, rasismul poliției, sateliții lui Musk și ca așa scria în horoscop până la liliacul chinezilor și că așa a vrut Dumnezeu, dar tu de fapt ai luat permisul cu banii de pe pepenii vânduți vara trecută, ești sofer profesionist, ești un erou.


Și dacă tu, ajungi la descărcat iar cel de la poartă îți spune să-ți aduci din camion echipamentul de protecție pentru un șofer profesionist, iar tu te duci la cabina și vii cu o sacoșă și incepi să-ți scoți… ha ha ha ha, stai ca nu mă pot opri din râs…..???????????? papucii de gumă cu crocodil pe talpă, pantalonii de training cu 6 dungi albe pe-o parte și un maieu pătat și-l mai si întrebi dacă lipsește ceva, bine ai venit, ești de-al nostru.


Și dacă tu, când vezi un anunț de angajare cu un salariu de 2500,2800, 3000, 4000 de euro, nu contează suma, lași mereu un comentariu de genul “să muncească ma-tă pe banii ăia” sau să-ți iau firma in [email protected]” in timp ce-ți savurezi fasolea la conservă și-ți verifici contul dacă ți-a băgat șeful diurna in valoare de 1800 de euro, felicitări, ești de-al nostru, un adevărat profesionist.
Și dacă ție ți-a plăcut articolul, aștept părerea ta sau ideea pentru un nou articol. Drumuri bune și nu uitați, tot ce se întâmplă în lume este vina mea că n-am scuipat in sân când mi-a tăiat calea pisica neagră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole relevante

February 18, 2022

Prin 2010 lucram la o firmă micuță (pot spune că eram cel mai bun șofer…

citeste articolul

January 24, 2022

Hai să vă spun povestea țigării electronice.Sâmbăta ieșisem să mă plimb printr-un centru comercial cu…

citeste articolul

January 20, 2022

Să incepem cu inceputul, probabil fiecare dintre noi a avut mereu cate o zi mai…

citeste articolul