Scrisoarea unui șofer de pe A22

Dragă soție, îți scriu scrisoarea aceasta nu că aș fi vreun romantic incurabil dar am terminat tot internetul de când stau oprit pe A22 spre Brennero. Păstrasem câțiva mega să te sun de noapte bună dar scosese Tzaca Uraganu un clip nou și a trebuit să aleg ce fac cu internetul rămas, urât clip, mai bine te sunam pe tine. Of, soția mea, au trecut trei zile de când am prins autostrada asta. Inițial dădusem de un coleg de la Girteka ce mergea cu viteza melcului turbat.

Am avut intenția să-l depășesc dar mașina de poliție ce stătea în spatele meu mă împiedica să fac asta. Și la urma urmei ce poate fi mai rău decât Girteka? Ei draga mea soție, am aflat rapid, un neamț în sandale, cu șosete albe și-o rulotă. Cred că Dumnezeu după ce a creat șoferii de camion, s-a gândit cum să-i pedepsească în cazul că sunt răi și i-a făcut pe ăști cu rulotele. Să fie în bafta lor.

Au trecut trei zile, încă sunt blocat aici, autostrada a devenit o imensă parcare. Ieri a născut o femeie aici și și-a botezat copilul ” Ștau”. La cum înaintăm, probabil voi asista și la nunta lui. Chiar sunt curios când voi ajunge la casa de plată, dacă mă vor pune să plătesc taxa sau îmi vor cere chirie. Dispecerul era puțin supărat ieri că nu am reușit să ajung la descărcat. Aveam programare și mă întrebase cam când preconizez că voi ajunge să descarc, dar l-am mai liniștit cred când i-am sugerat să lase așa data, doar anul să-l schimbe, să pună 2022 sau 2023 că la cum se merge, cam atunci voi ajunge și eu.

Să nu-ți faci griji soțioara mea, încă mă descurc cu proviziile. Orele pentru în fața televizorului uitându-mă pe Discovery la Bear Grills îmi sunt de folos acum. Spre exemplu ieri noapte am vânat două batoane de salam și-o bere la pet din frigiderul celor cu rulotă din fața mea. Cu țigările este mai greu, dar hei, și iarba de pe marginea drumului face fum. Draga mea soție, trebuie să închei această scrisoare deoarece în scurt timp voi intra într-o galerie și voi rămâne fără semnal la pix.

Cu drag,al tău soț blocat pe A22.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole relevante

February 18, 2022

Prin 2010 lucram la o firmă micuță (pot spune că eram cel mai bun șofer…

citeste articolul

January 24, 2022

Hai să vă spun povestea țigării electronice.Sâmbăta ieșisem să mă plimb printr-un centru comercial cu…

citeste articolul

January 20, 2022

Să incepem cu inceputul, probabil fiecare dintre noi a avut mereu cate o zi mai…

citeste articolul