imagine indisponibila

Prima cursă din 2021

În sfârșit am revenit pe plantație după concediul de Crăciun. Bine, nu că m-am rupt cu liberele pentru că pe 29 mă întorceam din Franța și pe 7 vroia să fiu deja pe drum dar m-am cam dat rănit, că m-a luat cu frezoane, cu cardiaşe, că mi-e rău și am început pe 11. Bine, înainte de toate m-a trimis să fac un test pentru COVID-19 că cică nu știe pe unde am umblat și pentru siguranța tuturor e bine să-l fac. Sincer nici eu nu mai știu pe unde am umblat, stiu doar că am făcut cam 5300 kilometri într-o săptămâna cu mașina. Prin România si drumul dus întors din Italia. Oricum, testul a ieșit negativ. Deci luni la muncă.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Screenshot_20210105-170613_Drive-1024x410.jpg

Luni aveam deja tigaia încărcată cu granule de plastic, două descărcări prin munți. Pornesc de la firmă, bine, nu prea mult că ma infing in primul bar din autostradă să-mi beau cafeaua.

După vreo oră ajung in zona unde trebuia să descarc, afară erau vreo -11 grade deci un frig de-mi era mila de mine că tre sa cobor să deschid prelata. Îmi injur dispecerul, așa că de început de an, să ii meargă bine tot anul și ii trimit o poza cu temperatura de afară, poza de mai jos

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este 20210112_183614-1024x573.jpg

In fine ajung la prima descărcare, îmi dau băieții o rampă, dau muzica mai încet, de zici că bag in rampă cu urechile. Și când caut o firmă la fel, când ajung in zonă și nu știu unde e firma, prima oară dau muzica mai încet de zici că nu aud cum ma strigă strada… heiii aici sunt!!! Șase paleți mi-i descarcă rapid și plec spre a doua.

Ajung la a doua descărcare, abia apucasem să ma încălzesc puțin că il aud pe magazioner ” deschide pe ambele părți “. Ai să-mi bag…de fapt nu mai avea ce să-mi bag că la cat era de frig cu greu găseam….

Bineînțeles, prelata era înghețată bohnă, abia am reușit după vreo jumătate de oră să deschid tot tandemul pe toate părțile. Parcă era mai bine in concediu.

Și cam atât cu prima zi de muncă șiprima cursădin 2021, am început un nou an , azi am făcut un an la firma asta, cu bune, cu rele, mâine semnez un nou contract și vom vedea ce-o mai fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole relevante

February 18, 2022

Prin 2010 lucram la o firmă micuță (pot spune că eram cel mai bun șofer…

citeste articolul

January 24, 2022

Hai să vă spun povestea țigării electronice.Sâmbăta ieșisem să mă plimb printr-un centru comercial cu…

citeste articolul

January 20, 2022

Să incepem cu inceputul, probabil fiecare dintre noi a avut mereu cate o zi mai…

citeste articolul