O sâmbătă oarecare

Cu vreo doua saptamani in urmă mă sună dispecerul că are o cursă scurtă. Nu era nici o problemă, doar ca era sâmbăta. Accept cursă, nu era cine știe ce, trebuia să fac o livrare într-un șantier vată de sticlă, lână sau cum ii spune.
Și ce-mi spun, hai sa o iau pe fata mea cu mine. Să înțelegeți, ea are 3 ani.
Bun, ne trezim dimineață, plecăm la muncă, ea in extaz, eu eram pe modul ” cu ce [email protected] mea am gresit de muncesc sâmbătă „, luăm camionul, și plecăm.
Vreo oră a fost perfect că adormise, știi cum e, suspensii pneumatice, căldură, camionul o legăna mai ceva ca picioarele lui mă-sa.
Și se trezeste. Știi momentul ala cand dai drumul la un clip pe YouTube și nu se încarcă și aștepți, și aștepți de uiți de el și pleacă deodată, de-ți sperie și morții? Așa a fost ea. Liniște și deodată o auzi : Tati, de ce e lumina aia, tati de ce sunt mașini, tati , de ce sunt copaci, tati de ce conduci. Zici că se spărsese conducta cu întrebări. Băi, punea mai multe întrebări pe minut decât putea creierul meu să proceseze.
Știți că eu fumez, mult, dar nu puteam sa fumez in cabină că era ea. Erau două posibilități, ori o băgăm în remorcă, bine așa rezolvam și faza cu întrebările, ori mă opream de fiecare dată când vroiam să fumez. Dar nici să mă opresc de prea multe ori nu puteam, că mă așteptau aia in șantier cu materialele. Eu mă abțineam, dar vocea din capul meu urla gen moldovenii din piața rușilor din Galați ” țigări, țigări, țigări „
Nu mai aveam mult până la șantier și deodată o aud ” tati, fac pipi”. Băi, nu știu câți dintre voi sunteți părinți, dar când copilul iți spune că face pipi, tre să oprești. Atunci, in acel moment. Încerc să îi zic, tati, hai că ajungem acum și faci. Nu coaie, când ți-a zis, stop. Poate să te aștepte și rejina, Lidl, Ikea, nu contează. Tati fac pipi.
Trag camionul imediat in benzinărie, o iau in brațe și fugi cu ea. Întru in bar, nu găseam baia, o iau la întrebări pe tanti de la bar. Doamnă, unde-i baia ca se pișă pe ea. Tati, fac pipi. Iau cheia, ca era cu cheie, deschid ușă, și încep să o dezbrac. Pantaloni, budy, chiloți, tine o in brațe sa nu atingă nimic și într-un sfârșit o pun deasupra wc-ului. Hai tati, fă pipi.
După 5 secunde o auzi ” nu mai fac”. Băi ești prost?
Bineînțeles, a făcut în șantier, lângă camion. Frumoasă zi, tati, de ce fug copacii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *