Marșarier

După cum v-am mai spus, majoritatea caricaturilor sunt inspirate din realitate.

Azi greșisem o stradă și m-am trezit prin mijlocul câmpului, pe-o străduță cam îngustă. Am mers eu înainte cât am mers fără să găsesc un loc să pot întoarce.

La un moment dat văd o intersecție destul de mare și zic să întorc acolo, două manevre și-s gata. Intru in intersecție, mă pun cât mai pe marginea drumului să las pe restul să treacă în caz de vin, cu toate că nu trecea nici dracu pe acolo, pun avariile, bag marșarier, hop vine o mașină. Avea loc de mă depășeau două camioane, nu domle, ea s-a pus în spatele meu.

Deci, avarii, becurile albe de pe remorcă, beep beep de la marșarier și ea nu a înțeles că vreau să dau cu spatele. Bineînțeles că m-am dat jos la ea să ii fac semn să treacă. Cred că în loc de beep beep ar trebuie să pun o voce gen ” dau cu spatele, treci pe lângă “, poate așa vor înțelege.

Și măcar de ar fi fost doar ea….

One comment

  1. Oooo daaa te inteleg perfect, aveam o descarcare tot asa intr-un satuc din Italia si trebuia sa dau cu spatele sa o bag din drumul principal pe dreapta la rampa. Exact la fel venea pana in spatele meu si eu cu avarii prornite cu masalier ba nu se ducea stateau de se facea coada, de 4 ori m-am invartit acolo pe stradute pana am prins moment bun sa nu fie nimeni in spatele meu. Aia de la rampa stateau in rampa si se uitau, m-am luat si de ei bine ca va uitati in loc sa veniti sa ma ajutati. Italiana cu romana + injuraturi romanesti :))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Articole relevante

June 22, 2022

Mereu vedem concursuri de camioane în care se votează "Camionul Anului " sau " Camionul…

citeste articolul

May 13, 2022

Cu aproximativ o lună în urmă făceam prima postare despre Qoobus iar mulți dintre voi…

citeste articolul

March 31, 2022

Cu puțin timp în urmă ROADPOL a publicat datele primei campanii TRUCK&BUS 2022, campanie desfășurată…

citeste articolul