La descărcat

Să stai cinci ore la descărcat iar la final să-ți spună că ai stat degeaba pentru că nu acolo trebuie să descarci, povestea săptămânii.

Dimineață, nici nu se crăcănase de ziuă că-mi sună ceasul să mă pun la drum. Ieri mă oprisem pe la Brescia centru, într-o zonă industrială, mai pe boschetăreală, într-o parcare ce-o găsisem în viteză cu ultimele 3 minute din programul artistic, asta după o tentativă de a găsi o parcare într-un Autogrill soldată cu pomenirea unui șir de sfinți pentru că nu mai reușeam să ies. Teoretic parcarea plină, practic mulți parcați că [email protected] Și pornesc spre descărcările mele, două la număr, una între 9 și 10 și cealaltă între 10 și 11. Distanta între ele, vreo 20 km. Cam trebuia să-mi meargă șnur la prima să nu întârzii la a doua, de asta la 8:10 treceam prin porta primului depozit ( deschisă, da?). Dau actele la birou, se uită la ele, se uită la mine și-mi spune că am șapte camioane în față, o singură rampă. Care știți depozitul SOGEGROSS de la Serravalle Scrivia, știți despre ce vorbesc, zece rampe dar ei descarcă doar la una. Îmi iau o cafea și mă arunc în cabină. Se facuse deja 10.15, mai aveam 4 camioane, sun dispecerul pentru că nu mai ajungeam la a doua și-mi spune să-mi las remorca acolo și să plec doar cu camionul să fac descărcarea de Bricoman în interport la Rivalta.

Înaintea să plec mă mai duc odată în birou să văd ce și cum dar nu aveam cu cine să vorbesc pentru că erau cu toții într-o ședință. Bun, nu mai aștept și plec dincolo. La Bricoman dau actele, rampa 79 rapid, începe un băiat, Adrian parcă, să mă descarce. În gândul meu, hai ca în 15 minute plec de aici. Deci jur, mai avea ultimii 4 paleți, s-a oprit. Aveau și ăștia ședință, practic m-a lăsat neterminat. Doujde minute am numărat camioanele de prin interport. Revine băiatul, descarcă, fug la birou să iau actele și plec. Se facuse deja 12.30. Revin la primii, cuplez remorca, rampa goală, deja îmi făceam filme gen bag în rampă, 15 paleți imediat ii descarcă, timp aproximativ 20 de minute. Și-mi iesă unul din depozit cu actele mele și-mi spune ” Koleka problem, nu trebuie să descarci aici ci la celălalt depozit de la Rivalta”. Da bine coaie și ți-a luat o jumătate de zi să-ți dai seama? Pe acte aveam Serravalle, dar marfa trebuia la Rivalta. O jumătate de zi dusă pe… Mă urc în camion și ii dau. Poc, ECO OFF, poc aerul condiționat, poc procentajul din bord doar doar să tragă putoarea asta de DAF să ajung la descărcat. Ora 13.20, ajung la descărcat. Poarta închisă, câinii lătrau și eu am rămas amanet cu marfa lor în remorcă. Sun dispecerul, ăla sună firma unde am încărcat, următoarea programare tocmai luni pe 18 la ora 11.00, deja știu și ora. Marfa înapoi la Treviso. A da, aveam și trei încărcări, două le-am făcut, una a sărit din schemă.

Și cam asta a fost ziua mea, cu puțin noroc sper să ajung la Soave în parcare cu toate că la ora asta acolo sunt claie peste grămadă . Bă băiatule, e abia marți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole relevante

February 18, 2022

Prin 2010 lucram la o firmă micuță (pot spune că eram cel mai bun șofer…

citeste articolul

January 24, 2022

Hai să vă spun povestea țigării electronice.Sâmbăta ieșisem să mă plimb printr-un centru comercial cu…

citeste articolul

January 20, 2022

Să incepem cu inceputul, probabil fiecare dintre noi a avut mereu cate o zi mai…

citeste articolul