IAA ediția 2020 de la Hannover, anulată

Pandemia cauzată de COVID-19 încetinește dar nu dă semne că va dispărea în viitorul apropiat și ne obligă la o distanțare socială pentru a preveni răspândirea acestuia.
Distanțarea socială și restricțiile pentru limitarea deplasărilor impuse de multe țări au făcut ca organizatorii salonului auto IAA de la Hannover, să anuleze ediția de anul acesta ce urma sa fie între zilele de 24 și 30 septembrie. Următoare expoziție IAA, destinată vehiculelor comerciale și industriale va avea loc în anul 2022.
O decizie grea, dar inevitabilă văzând contextul crizei medicale globale . COVID-19 a demonstrat la toată lumea într-un mod clar cât de esențiale sunt vehicule industriale pentru asigurarea livrărilor in magazine cu alimente, medicamente și bunuri de primă necesitate. În același timp pandemia a avut și are un impact economic fără precedent în industria auto.
Toate companiile, ce urmau să-și expună vehicule la IAA, au fost anunțate de decizia organizatorilor, privind anularea salonului de anul acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Articole relevante

June 22, 2022

Mereu vedem concursuri de camioane în care se votează "Camionul Anului " sau " Camionul…

citeste articolul

May 13, 2022

Cu aproximativ o lună în urmă făceam prima postare despre Qoobus iar mulți dintre voi…

citeste articolul

March 31, 2022

Cu puțin timp în urmă ROADPOL a publicat datele primei campanii TRUCK&BUS 2022, campanie desfășurată…

citeste articolul