Horoscopul șoferilor

Horoscopul șoferilor

Berbec
Te-ai gândit să lucrezi mai mult de acasă? Dacă da, astăzi vei avea oportunitatea de a-ți îndeplini visul, tot ce trebuie să faci este să depășești pe A22. De restul se va ocupa poliția.

Taur
O conversație cu un coleg la o bere in parcare te va lăsa fara țigări. Ascendentul din Uranus te sfătuiește să-ți cumperi mai multe pachete

Gemeni
Schimbarile din ultimul timp în cadrul firmei unde lucrezi dau in sfârșit rezultate. Falimentul este tot mai aproape.

Rac
O livrare printr-un oraș pitoresc te-ar putea pune într-o situație neplăcută. In special dacă nu citești indicatoarele că in față ai un pod de 3,2 m

Leu
Ultima carte pe care ai deschis-o te-a tulburat teribil. Liniștea sufleteasca a vut de suferit atunci când ai văzut cât de colorat este Atlasul rutier.

Fecioară
Plictiseala s-ar putea să te transforme într-un rebel azi. Poate vei intarzia la descărcare sau vei trece cu 2 minute peste program. Ești rău azi.

Balanță
Azi vei primi semnul mult așteptat. In ultima perioadă te forțezi peste limite, un blitz de la un radar te va repune in limitele legale

Scorpion
Ai atâtea descărcări de facut și prea puțin timp. Ești într-o dilemă profundă și nu știi ce sa alegi intre magnet si cele 3 carduri. Alege cu inima.

Săgetător
O oportunitate neașteptată de a face bani se conturează azi. Paleții din remorcă îți fac cu ochiul dar prețul este sub așteptări.

Capricorn
Dimineață te vei trezi cu sentimentul că îți lipsește ceva. E bine să verifici rezervorul sau remorca.

Vărsător
Prea multă muncă e posibil să-ți afecteze stabilitatea financiară. Un control al ISCTR-ului in timp ce ești pe magnet v-a rezolva problema.

Pești
Simți o greutate că apasă pe umerii tăi dar nu știi de unde vine. Luna este într-un ascendent ce-ți dă această senzație împreună cu cele 49 de tone de cereale din bena ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Articole relevante

February 18, 2022

Prin 2010 lucram la o firmă micuță (pot spune că eram cel mai bun șofer…

citeste articolul

January 24, 2022

Hai să vă spun povestea țigării electronice.Sâmbăta ieșisem să mă plimb printr-un centru comercial cu…

citeste articolul

January 20, 2022

Să incepem cu inceputul, probabil fiecare dintre noi a avut mereu cate o zi mai…

citeste articolul