Sunt șofer de camion

După ore in șir de stat in trafic, legat chingi, Așezat marfa, sute de kilometri parcurși , cu ochii obosiți și roșii începi sa iei parcările la rând sperând la un loc de parcare.
Sunt doar un șofer? Nu, in nici un caz, sunt un șofer de camion, pasionat și dedicat acestei meserii. Noi suntem sângele acestei tari, acestui continent. Da, noi , șoferii de camion .
Ne sacrificam viețile și familiile pentru ca vouă sa va fie mai ușor. Orice găsiți in magazine, mall-uri, chiar și in casa voastră la un moment dat a fost transportat de unul dintre noi. Masa , scaunul din casa ta, ziarul , gelul tău de dus și chiar hainele sau încălțămintea, toate sunt transportate de noi.
Ne câștigam numele de șofer de camion cu timpul, prin profesionalismul , punctualitatea, calitatile, atenția, curajul,seriozitatea noastră, prin faptul ca ne sacrificam noi și familiile noastre pentru confortul vostru.
Sunt mândru ca sunt ȘOFER DE CAMION și ma las condus in fiecare zi de acea linie discontinua de pe mijlocul șoselei .
De mic copil visam asta, jucându-ma cu camioane de jucărie sau fugind după cele adevărate când îmi străbăteau orașul și acuma pot sa zic ca sunt șofer de camion.
Sunt șofer de camion pentru ca îmi respect, iubesc și îngrijesc camionul pentru ca el este casa mea atât timp cât sunt pe străzi.
Desigur, va veni și vremea când corpul meu va ceda și voi fi nevoit sa cedez locul la cei tineri, la o noua generație și eu sa ma retrag dar pana atunci,
EU SUNT UN ȘOFER DE CAMION!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *