Duamna si bobinele

Ajung ieri pe la Rimini sa descarc vreo treijde bobine, gen invelitorile alea cu bule de aer, la un depozit.
După ce am pomenit jumătate din sfinții din calendar că nu găseam depozitul, care de fapt era un depozit într-un depozit, ascuns după un depozit, oricum nu ați înțeles, ca nici eu nu am înțeles, că dacă ma pui să-ți explic unde este depozitul, habar nu am am, într-un sfârșit il găsesc.
Cobor din camion, sun la ușă și-mi apare o “duamnă”. Nici nu apuc să zic ceva că mă ia tare ” ce vrei?” Sincer, vroiam s-o intreb dacă primeste cu colindul. Ce întrebare de baraj poate pune? Adica vezi pe unul în usa ta, camionul parcat in poartă, cu siguranță n-am venit să-ți duc gunoiul in [email protected] mea.
Zic, duamnă, sunt de la Serima, tre sa descarc cateva bobine și-o intreb unde le descărcam, aici sau in altă parte. La care cumătra : da sunt singură. Zic, imi pare rău pentru dumneavoastră dar nu v-am întrebat situația amoroasă,  zic tre sa descarc. Si la care ea, păi tre sa descarci singur, ca nu am pe nimeni aici si vin peste o oră cel puțin.
Vorba lui Emiluț, da [email protected] descarc singur, vrei bobinele, eu ți le arunc din camion sintu le iei, daca nu asta este, eu am timp să aștept.
Ea se uita la mine, eu la ea, genul de filme western,  care cedează primul. Și acuma ce facem? Iaaaa, Alexandru unde erai, uite stăm, așteptam sa vină băieții,  nu?
Hai, du-te in spate, că descărcam acolo, imi spune. Zic, bine, este loc? Intreb eu. La care ea, normal, trece un avion pe acolo. Bineînțeles,  abia am trecut cu camionul, remorca rămăsese după colț,  nu reuseam sa virez. O serie de înjurături spuse din adâncul inimii, bag in marșarier si fac înconjurul la depozit cu spatele.
Ajung la poarta indicată de duduie, ea deja mă astepta acolo, deschid prelata și-o intreb cum vrea bobinele, una peste alta sau cate una in rând.
Păi cum vrei tu să le duci. Iauzi, [email protected] mea. Doamnă,  daca vreți,  va dau numarul de la firmă,  sunati, va puneți de acord cu firma sa plătiți descarcarea și daca totul este bine, descarc eu.
Aaaa, nu, lasă ca descarc eu. Să vezi ce tragea duduia de bobinele alea dar si eu numai de-al dracului le aruncam din camion.
Terminăm de descărcat după vreo 20 de minute de exerciții cardio și-mi aduce actele semnate gâfâind, de semăna cu ala mic si negru de respira greu din Star Wars, și gata, am scăpat de duamna singură. Ai văzut că s-a putut descărca camionul?
Poate data viitoare învață să vorbească mai frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole relevante

February 18, 2022

Prin 2010 lucram la o firmă micuță (pot spune că eram cel mai bun șofer…

citeste articolul

January 24, 2022

Hai să vă spun povestea țigării electronice.Sâmbăta ieșisem să mă plimb printr-un centru comercial cu…

citeste articolul

January 20, 2022

Să incepem cu inceputul, probabil fiecare dintre noi a avut mereu cate o zi mai…

citeste articolul