Cum să recunoaștem un șofer de modă veche

Cum sa recunoști un șofer de camion de modă veche, cei ce se intitulează „șoferi adevărați „, acei colegi ce segmentau un motor pe marginea drumului doar cu o furculița și-un butoi de vin, acei colegi ce-ți povestesc cum schimbau dimineață cardanul, la prânz 4 roți și la cină un motor. Acei colegi ce plecau la drum cu camionul și-n lada de scule mai aveau două camioane.
1) Ei sunt șoferi adevărați, nu tu.
2) Ei cunosc pe cei mai importanți oameni din industria transportului și-ți povesteste cum majoritatea le-a fost ucenic sau ia învățat meserie.
3) Cunoaște toate străzile, cel mai scurt traseu, cel mai bun, cel mai economic. Și pentru asta asistența rutiera le mulțumește ca altfel ar da faliment
4) Are amante in toate colțurile țării, a Europei, a Asiei și câțiva pinguinul de prin Antarctica.
5) Are cel mai bun camion, cel mai rapid, fiabil, economic, indiferent ca tu ai ultimul tip de euro 6 și el merge cu Saviem-ul.
6) A înfruntat cele mai grele ieri, furtuni, călduri, că în comparație cu Bear Grills, cel din urmă pare mic copil pe langa un șofer de camion.
7) Are mai mulți kilometri cu spatele decât ai tu cu față. Doar întreabă-l.
8) El nu se pierde, doar greșește drumul.
9) Are o avere impresionantă, copiii la facultăți, case in toate orașele României dar totuși face meseria asta din plictiseală. Auzi colegu’ n-ai o țigară?
10) Canalul 22 din FM e favoritul lui. Auzi colegu, e cântarul pe traseu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *