Coop și interdicția pe 5 ani

Se anunțase o zi linistită, adică era vineri ( nu știu cum se face dar toate zilele de vineri încep bine și se termină prost) aveam o descărcare pe la Reggio Emilia și două încărcări,  una pe la Forli și încă una la Cesena. Adică era una din zilele alea când după calculele mele ar fi trebuit să fiu la garaj pe la 16.00, maxim 17.00.
Descarc dimineață la Reggio Emilia , încep pe la 7.40, la 8.20 eram ieșit pe poartă.  Descărcasem bobine de pluriball,  cacaturile alea de folii cu bule de aer, de invelesti peștele lu’ bunica de pe televizor după ce l-ai vandut pe OLX.


Bun, ajung la prima încărcare,  7 paleții,  deschid prelata,  îi arunca in viteză,  pun scândură, inchis prelată, iau actele și dungă. Cam 15 minute am pierdut cu tot cu holbatul la posterele cu femei goale ce le aveau ăia in birou. Fără să exagerez dar cred că erau peste 30 de postere, unde întoarcem capul țâțe. La dreapta țâțe,  la stânga țâțe,  pe birou… țâțe și țâțe. Îmi venea să-l întreb pe ăla dacă aici e biroul de acte sau centru de colectare a lichidului seminal.


Ii dau foșneală și ajung la a doua încărcare. Era abia 11.00, în gandul meu, dacă încarc până-n 12.00 sunt șmecher. Pe la 15.00 sunt acasă. Ghici unde era încărcarea? LA COOP Italia. Ma duc la poartă,  la pază,  eu, Serima,  morți mă-si,  tre să încarc.  Las numărul de telefon,  mă înregistrează ei și bineînțeles ” așteaptă în camion,  te sunăm noi.”


Iau o cafea, mă pun în pat la televizor și aștept.  Trece juma de ora,  trece o oră,  nimic. Ma duc iar la birou, ei nimic, dacă nu te-au sunat înseamnă că tre să aștepți. Bun, și aștept. Trece iar vreo oră,  era deja 14.00 și eu eram in parcare. Ma duc iar la birou,  văruțuuu,  nimic? Ala, același răspuns.  În drum spre camion arunc un ochi pe foaia de înregistrare,  îmi gresise numărul de telefon.  Te-n gură de paznic. Mă întorc la el, îi explic moarte caprioarei,  băi mui,  adică am stat atât în parcare că ați greșit numărul? Sună ala la birou,  îi spune sa intru. Și îmi explică ca să merg în fața și unde-s paleții să mă opresc ca o sa vină cineva să mă ia. Trag acolo, opresc camionul și aștept.  După fix 40 de minute își face apariția unul. Și mă ia pe mine la rost de ce stau acolo când el mă aștepta în pula cu satelitul,  mai în față.  Păi dacă așa mi-a zis paznicul…
Încep să încarc, 20 de paleți cu farfurii,  și-l intreb de acte. Aaaa, du-te la rampă 25, acolo e biroul.  Iau camionul,  trag într-o parte și viteză la birouri sa iau actele ca era tarziu.

Acum nu mai aveam in cap sa ajung la garaj devreme,  era ceva de genul “să-mi bag pula, sunt la limită cu timpul,  termin orele “
Și dau de una la birou, zic : ” bună ziua, actele pentru marfa mea? Serima?”Nici nu-mi răspundea, radea ca proasta-n târg cu altă pe acolo. Abia a treia oară îmi răspunde sictirita ” așteaptă “. Zic, ai de [email protected] mea,  asta-i o divă. Mnezăo de la birouri. Și aștept,  și aștept.  Dupa 30 de minute nici nu mă întrebase  de-a cui sunt. Sun la birou, pe dispo meu, apropo, Francesco il cheamă, și îi explic cum e treaba. Și-mi zice, sa astept două minute să dea un telefon.  N-am crezut vreodată ca o să văd mesajul ăsta de la o firmă sau dispecer : Pleacă. Atât mi-a trebuit.  Și așa eram plin de nervi, o mai intreb pe aia când sunt gata actele mele ca rămân fara ore și-mi răspunde iar sictirita: peste 3 ore. Iauzi pula mea, bagati-le in cur și plec. Busesc  usa acolo,  îmi arunc vasta și pornesc.

Pana sa ajung la poartă ma suna dispo, la poarta nu le arăți nimic, nu le dai nimic, ieși afara și pleci, n-au voie sa te rețină,  este sechestru. Și ajung la poartă,  paznicul deja îmi făcea cu mâna sa nu intru la barieră,  presupun ca il sunase cea de la birouri și-mi tot facea semn sa dau cu spatele. Ajung lângă el, el pe mijloc și trag o goarna de am trezit-o și pe bunica sa din mormânt. Vine ăla la mine, ca nu mă lasă sa ies, că sunt gata actele, ca trebuie să mă întorc.  Iauzi pula mea,  dar 2 minute mai devreme parca nu erau gata actele. Zic dă-te ca nu ma întorc. El, urla să-i dau un act de identitate, Iauzi,  cred ca esti si tu de la poliție.  Nu-ti dau nimic. Ia cardul de acces și baftă. Atât i-am zis, daca nu-mi da drumul chem politia pentru sechestru. A plecat mormaind in ghereta lui și aia a fost. #Fmm_COOP. Interzis mi-am luat sigur 5 ani. Uite de ce nu mai pot sa dorm eu la noapte, ca nu mă mai vrea COOP la descărcat.
Și Suzana,  sau cum te cheamă,  ca ești româncă din cate am auzit, schimbă în plm locul de muncă că nu-i de tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole relevante

February 18, 2022

Prin 2010 lucram la o firmă micuță (pot spune că eram cel mai bun șofer…

citeste articolul

January 24, 2022

Hai să vă spun povestea țigării electronice.Sâmbăta ieșisem să mă plimb printr-un centru comercial cu…

citeste articolul

January 20, 2022

Să incepem cu inceputul, probabil fiecare dintre noi a avut mereu cate o zi mai…

citeste articolul