Condițiile din parcări

Majoritatea ne plângem de condițiile oferite de parcările din Europa. În special curățenia. Numai că acest aspect nu depinde doar de autorități sau de-o singură persoană. În mare parte, noi șoferii, contribuim la toată mizeria din parcări. Unora le este lene să se deplaseze 20 de metri până la tomberon, etc.

4 comments

  1. Foarte adevărat! Vechea poveste…ne plângem că nu avem, dar facem ceva că să ne depășim această situație?!…Vrem curățenie prin parcări, vrem curățenie la toalete, dar păstrăm ca să avem?!… Eu cu toaletele am această problemă.

  2. Foarte adevarat! Eu fac Turcia si sunt gunoaie, colcaie sobolanii prin parcarile vamilor. De curand au inceput sa faca curat mai ales pe marginea drumului unde se formeaza coda de intrare in granita si chiar turcii stateau la lada la ceai si omleta in stilul caracteristic, unde ajungeau toate gunoaiele lor?! Ai ghicit pe marginea drumului…. nu doar turcii fac asa… Ne plangem de conditii dar majoritatea dintre noi nici nu sunt demni de conditii mai bune, nu merita…

  3. Adevărul este, că pentru unii, dacă plătesc vigneta, cineva ar trebui să vină la camion pentru a-i ridica gunoiul, eventual să-i monteze un pișoar la roata camionului!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Articole relevante

July 25, 2022

Acel moment când lași numărul de telefon la birou și-ți spun : te chemăm noi.…

citeste articolul

May 1, 2022

Parcă îmi și imaginez cum ajung la judecată și-mi scoate dosarul să vadă ce prostii…

citeste articolul

February 28, 2022

De ieri circulă pe net faza cu tancul rusesc furat de țigani și bineînțeles că…

citeste articolul