Ai pus chingi? Fătălăule..

Dimineață ajung pe la Ancona să descarc vreo 10 paleți cu calorifere. Un satuc aruncat la mișto pe un deal, cu o zonă industrială ce conținea fix 3 fabrici.
Intru in fabrică, caut pe unul să mă bage în seamă, dar după câteva minute de plimbat ca oaia mă las păgubaș. Dar nu că nu-l găseam pe magazioner, dădusem de mașina de cafea, știi cum, ai de ales intre a căuta pe unul plictisit de viață sau să bag 50de cenți și să beau o cafea liniștit dimineață. Normal că aleg cafeaua.
Termin de savurat cafeaua, ies afară să-mi aprind o țigară, cu speranța că poate își face apariția. Termin țigara, ăla nimic. Abia după încă 5 minute de patrulat pe lângă woMAN, apare el, miezul problemei. Nici bună dimineața, nici salut, nici futu-te-n aripă, nimic, doar atât: mi-ai stricat dimineața. Zic, eu? De ce? La care el, pe același ton plictisit de viață, că ai venit să descarci.
Sincer, eram prea bine dispus să-mi strice ăsta fengshuiul, afară era soare, păsărele ciripeau, numai ăsta s-a trezit să rupă [email protected]
Deschid prelată, dau scandurile jos, și-l aud pe ăla: Dar ai pus și chingi? Nu fugeau nicăieri. Sincer semăna cu Dana Budeanu, gen ” fătălăule „. Parcă și-l vedeam : ai pus chingi pe marfă? Fătălăule. Numai fătălăii pun chingi. Ai încărcat și ti două calorifere și gata, pui chingi? Pune chingi când cari ceva greu, ceva mare, nu la două calorifere, fătălăule. Tu știi unde te afli? În ce țară? Suntem in Italia, aici nu se pun chingi, doar fătălăii pun, fătălăule. „
Mă uit la el câteva secunde, că nu înțelegeam la ce boală face reclamă. Și începe să descarce. 10 paleți, 50 de minute. Lua un palet, intra in depozit și dus era. Zici ca intra in zona crepusculară. Dar într-un sfârșit termin de descărcat. Ii dau actele să le semneze, fiecare palet cu actele lui, 10 paleți, treijdefoi de semnat. Bineînțeles că a început să înjure. Bineînțeles că mă durea in șapcă de smiorcaiala lui.
Și uite așa mi-am început eu ziua, că un fătălău.

One thought on “Ai pus chingi? Fătălăule..

  1. Bună. Ai dreptate. Rar mai găsești oameni care vor sa muncească. Poate daca îi dădeai o cafea!!????????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *